Délmagyar logó

2018. 07. 23. hétfő - Lenke 18°C | 26°C Még több cikk.

Zimány Linda eltűnt a Spy forgatásáról?

Belső információk szerint vagy kirúgták a Jude Law-affér után, vagy felfigyeltek rá, és a statisztaszerep helyett komolyabb feladatot kapott.
A Jude Law-val" href="http://www.delmagyar.hu/bulvar/lekapta_a_reszeg_jude_law_zimany_lindat/2377603/" target=_blank>Jude Law-val való találkozása komoly hírnevet hozott a magyar modellnek, Zimány Lindának, ám pár nappal az eset után arról szóltak a hírek, hogy rámehet a szerződése is, ugyanis a statisztáknak nem lehet a sztárokkal találkozniuk.

A Bors egyik informátora elmondta: – Furcsa, hogy még soha senki sem futott össze Zimány Lindával, pedig hetekre előre látjuk a forgatási helyszíneket és a szereplők beosztását is, de az ő neve sehol sem szerepel. Szerintem két lehetőség van: az egyik, hogy a csókos videó után kirúgták, a másik pedig az, hogy épp a botrány miatt figyeltek fel rá a készítők, és nagyobb szerepet kapott. Lehet, hogy valami nagyon közeli jelenete lesz az egyik nagyágyúval Jude Law-val vagy Jason Stathammel, és ezért nem tudunk semmit róla, mi földi halandók – mondta a statiszta.

Ez már csak az is érdekes, mert Kamarás Iván is szerepel a filmben, aki mint minden hétköznapi ember, jár-kel a forgatáson a stáb és a statiszták között. Kamarás Iván kedd reggel kezdett forgatni a Néprajzi Múzeumban, a Bors értesülése szerint egy diszkójelenetben mutatta meg a kisportolt testét és színészi képességeit.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy év után elvette barátnőjét Jodie Foster

Az 51 éves színésznő 2007-ben vállalta fel másságát, most úgy látszik Alexandra Hedisonban… Tovább olvasom