Délmagyar logó

2018. 03. 25. vasárnap - Irén, Irisz -2°C | 8°C Még több cikk.

Zsófi nem mond le Jules Bianchiról

A magyar lány 3 héttel a baleset előtt ismerte meg a pilótát, a verseny előtti napon még beszéltek. Az utolsó találkozó nem jött össze, Zsófi minden nap imádkozik a versenyzőért.
– Szeptember második hétvégéjén, egy fővárosi szórakozóhelyen lépett oda hozzám. Szinte egész éjszaka szórakoztatott bennünket a barátnőmmel, sokat beszélgettünk, táncoltunk. Aztán a hajnal elsodorta mellőlünk, de nagy meglepetésemre másnap bejelölt a közösségi portálon. Akkor esett le nekem, hogy autóversenyző, mert addig fogalmam sem volt erről a világról – mesélte a Borsnak Zsófi.

A lány hozzátette, másnap Banchi vacsoráznin vitte és mielőtt Szingapúrba utazott volna, egy virágcsokorral kedveskedett neki névnapja alkalmából.

Fotó: Bors
Fotó: Bors

– Sosem volt téma köztünk, van-e családja, párja, hiszen a kapcsolatunk nem erről szólt – mondta.

Utána sokat leveleztek és megbeszélték, hogy a Japán Nagydíj után újra találkoznak. Utoljára a szuzukai időmérő napján váltottak pár üzenetet, vasárnap pedig az internetről értesült a balesetről.

– Természetesen naponta követem a vele kapcsolatos híreket, anno írtam a testvérének, az édesapjának is, hogy szorítok nekik. Hiszem, hogy létezik csoda, és felépül. A megbeszélt találkozónkat ugyanis szeretném behajtani rajta, mindennap imádkozom érte - tette hozzá a 20 éves lány.

 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

36 millióért kelt el egy alig kétgrammos gyémánt

A gyémánt eladási árát előzetesen 10-15 millió dollárra (2,5-3,6 milliárd forint) becsülték, végül a… Tovább olvasom