Délmagyar logó

2017. 05. 30. kedd - Janka, Zsanett 14°C | 29°C Még több cikk.

Egyetemi felvételi: lejáró határidő

Magyarország - Ma éjfélig még lehet jelentkezni a felsőoktatási intézmények szeptemberben induló képzéseire, egy felvételiző legfeljebb öt képzést jelölhet meg.
A képzések listája és a jelentkezés tudnivalói a hivatalos kiegészítéssel együtt megtalálhatók a www.felvi.hu honlapon elérhető felsőoktatási felvételi tájékoztatóban. Jelentkezni a honlap e-felvételi rendszerén keresztül is lehet. A csatolandó dokumentumok beérkezése így biztosabb, a hibázási lehetőség pedig minimális, mivel nem lehet nem létező szakot megjelölni, illetve a rendszer szűri a hibákat. Az adatok elmenthetők, az űrlapok kitöltése bármikor folytatható.

Akiknek nem áll módjukban elektronikusan jelentkezni, azok a papíralapú jelentkezési lapokat beszerezhetik a képzéseket meghirdető felsőoktatási intézményekben, az Educatio Nonprofit Kft., illetve az Oktatási Hivatal ügyfélszolgálatán, valamint a kormányhivataloknál. A felvételi eljárás alapdíja 9000 forint, ezért összesen három jelentkezési helyet lehet megjelölni. Ezenfelül további két hely megjelölésére van lehetőség, amiért egyenként 2000 forint kiegészítő díjat kell fizetni a jelentkezéskor.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyomozott a rendőrség a fantomegyetem ügyében

A Debreceni Egyetem oktatói szeptember óta tudnak a lapunkban bemutatott fantomegyetemről. Több, a Charles Molnar Universityhez hasonló diplomagyár működik a világon. Tovább olvasom