Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Gólyafesztivál a Partfürdőn: fürdőzéssel hangolnak a péntek estére

Szeged - Teltházas koncertet adott a Punnany Massif csütörtök este a Partfürdőn. Az összegyetemi gólyatábor pénteken napközben vetélkedőkkel, este kocertekkel folytatódott.

Péntek

 

 

Összegyetemi gólyatábor péntek délután. Fotó: Domonkos Sándor (galéria)

 


Csütörtök

Este kilenckor már a híd lábánál állt a sor - teltházas koncertet adott csütörtök este a Punnany Massif a Partfürdőn. A IV. SZTE Összegyetemi Gólyatábor első estéjén fellépők közül ők bizonyultak a húzónévnek.

A gólyafesztivál csütörtök délután kezdődött, akkor még csak szállingóztak az elsőévesek az elsősorban számukra megrendezett eseményre. Este hatkor kezdődött a buli a Ganxsta Zolee és a Kartel koncertjével, amit Kowalsky meg a Vega követett. A Punnany Massif koncertje több mint fél órás csúszással kezdődött, hatalmas tömeget vonzott. Majd Julia Carpenter és Oliver Koletzki lépett fel a gólyafesztiválon.

 

 

 

 

Összegyetemi Gólyatábor - csütörtök. Fotó: Domonkos Sándor (Galéria)


Megírtuk: pénteken a déli órákban közösségépítő vetélkedőn mérik össze tudásukat a különböző karok csapatai. A sorversenyekből jól ismert játékokban küzdenek meg egymással a fiatalok – többek között a klasszikus tojásos, pingponglabdás és szivacslabdás feladatokban. Ha az időjárás engedi, szombaton vizes vetélkedőben versenyeznek a kisgólyák a SZUE területén.

Péntek este a nagyszínpadon a Hősök fellépésével kezdődnek a koncertek. Majd Majka & Curtis, a Brains és Chris Lawyer lépnek színpadra.

 

 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

102 ösztöndíjas a Gazdaságtudományi Karon

Lapunk kiadója, a Lapcom Zrt. támogatását Kiss Dóra elsős kereskedelem és marketing szakos hallgató kapta. Tovább olvasom