Délmagyar logó

2017. 09. 20. szerda - Friderika 10°C | 19°C Még több cikk.

Kreatív esküvőfotós workshop az SZTE-n

Az egynapos április rendezvény nyitott mindenki számára, aki érdeklődik a fotózás ezen ága iránt.
A Szegedi Tudományegyetem SZTT Központ ad otthont április 21-én a „Kreatív Esküvőfotós Workshop" elnevezésű programnak. Az egy napos workshopra nem csak az intézmény alkalmazott fotográfus szakon tanuló hallgatóit várják, hanem nyitott mindenki számára, aki érdeklődik a fotózás ezen ága iránt.

Varga Csaba nemzetközi díjas fotográfus gyakorlat orientált workshopján a hallgatók megismerkedhetnek a modern esküvőfotózás alapjaival, hazai és nemzetközi trendjeivel és irányzataival és legfőképpen technikai tudnivalóival, miközben valós szituációkban fotózhatnak.


A délelőtti előadás, mely az Egyetem SZTT Központ előadótermében lesz megtartva, elsősorban az esküvőfotózáshoz, mint leendő vállalkozáshoz ad hasznos információkat. A projektoros vetítéssel egybekötött előadás során a hallgatók átfogó képet kaphatnak a hazai esküvőfotós képzési lehetőségekről, a sikeres portfólió készítés technikáiról. A workshopon kiderül, mitől jó egy weboldal, mi a jó marketing, hogyan kell kommunikálni az ügyfelekkel. Az előadás során gyakorlati példákon keresztül lesz bemutatva egy teljes fotózás menete, kezdve a felkészüléstől a konkrét esemény és kreatív fotózás egyes lépésein át a megfelelő szelektálás és utómunka fázisig.


A délutáni gyakorlaton a technikai részletek mellett valódi menyasszonnyal és vőlegénnyel lesz fotózás, ahol a hallgatók megtanulhatják a természetes fények megfelelő használatát, a párok helyes irányítását és betekintést nyerhetnek a kreatív fotózás műhelytitkaiba. A gyakorlat témekörei: Természetes fények használata
, pózok és szituációk, a környezet kreatív használata, a párok irányítása, kommunikáció
, spontaneitás és természetesség a kreatív fotókon, az elkészült fotók kielemzése

A worksopon bárki fotózás iránt érdeklődő részt vehet, ugyanakkor elsősorban azoknak ajánlott, akik már tisztában vannak a fotózás alapjaival. A fotózáson profi modelleket fognak a résztvevők fotózni. A menyasszony Becer Beatrice divattervető haute couture ruhájában pózol majd a kamerák előtt, a sminkről profi sminkes gondoskodik. További információ a rendezvény oldalán!

Olvasóink írták

  • 2. Feinda 2013. április 02. 12:15
    „Gyönyörű képek”
  • 1. Krampampuli 2013. április 02. 11:15
    „Nekem olyanok mint egy HDR kép. Sok és életszerűtlen. Ettől függetlenül elhiszem, hogy sokaknak teszik.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elismerés a Szegeden végzett kutatómunkáért

Bert Sakmann és Aaron Ciechanover is közreműködött a Szent-Györgyi Talentum-díj zsűrizésénél. Tovább olvasom