Délmagyar logó

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 1°C

Tanuljon nyelveket!

Szeged - A szegedi egyetem hallgatóinak a nyelvi felkészülésben az Idegennyelvi Kommunikációs Intézet (IKI) nyújt segítséget.
A térítésmentes és térítéses általános és szaknyelvi, valamint nyelvvizsga-előkészítő kurzusok kínálata széles. Sőt: az intézményen belül biztosítják a különféle nyelvvizsgák letételét. Az IKI nyitott: szolgáltatásait az SZTE hallgatóin kívül is igénybe vehetik a tanulni vágyók. A választható idegen nyelvek: angol, francia, latin, német, olasz, orosz, román, spanyol, szlovák, szerb, horvát, finn, észt.

Egyébként a hallgatók az egyetemi tanulmányaik idején 16 egységnyi nyelvórát (azaz összesen 224 kontaktórát) vehetnek fel térítésmentesen. Tehát például 4 féléven át heti 2×2 órában tanulhatnak. Az ezt meghaladó kurzusfelvétel térítésköteles. Az órák meghirdetése heti 2×2 vagy 1×2 órában történik.

Az SZTE Idegennyelvi Kommunikációs Intézete az egyetemi polgárokon kívül is fogad minden tanulni vágyót. Fotó: Gaizer Erzsébet
Az SZTE Idegennyelvi Kommunikációs Intézete az egyetemi polgárokon kívül is fogad minden tanulni vágyót.
Fotó: Gaizer Erzsébet

A térítési díjakról és minden további kérdésről tájékoztatást adnak személyesen Szegeden, a Honvéd tér 6. szám alatti épület földszintjén, illetve telefonon a 62/544-539-es vagy a 62/544-638-as telefonszámon, továbbá az IKI honlapján: www.lingo.u-szeged.hu.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A lézer is vonzza a hallgatókat az egyetemre

A tervek szerint 2015-re épül fel Szegeden az ELI-ALPS (Extreme Light Infrastructure – Attosecond Light Pulse Source/Attoszekundumos Fényimpulzus Forrás). Tovább olvasom