Délmagyar logó

2018. 08. 21. kedd - Sámuel, Hajna 20°C | 33°C Még több cikk.

Elveszett slusszkulcs és bankkártya gazdáját keresi a Talált Tárgyak Osztálya!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait. Böngésszen nálunk, ha Ön is elvesztett valamit és írja meg nekünk, ha keres valamit!

Bankkártyát találtak
Olvasónk szerda délelőtt talált a Kazinczy és Berzsenyi utca sarki parkolóautomata lábánál egy Török Sándor névre kiállított bankkártyát. Fél egykor leadta az Aradi vértanúk terén lévő OTP fiókban. Tulajdonosa ott keresheti.

Elhagyott slusszkulcs
Szegedi olvasónk a 30/482-5193-as telefonszámról jelezte, hogy a Vásárhelyi Pál–Pulz utca sarkán lévő Égáz-Dégáz Zrt. épülete előtt talált egy slusszkulcsot. Visszaadná a gazdájának, ha valaki jelentkezik érte.

Új rovatunkban szeretnénk segíteni azoknak, akik elvesztették értékes, szükséges vagy csak simán kedvenc tárgyukat és azoknak is, akik talált tárgyaikat juttatnák vissza tulajdonosaiknak.

Naponta frissülő cikkeinkben listát készítünk kulcsokról, iratokról, cicákról, kutyákról és mindenről, ami épp nem a saját tulajdonosánál van. A Délmagyarország Csörög rovatában naponta kapunk telefonokat elvesztett tárgyakról, ezeket ezentúl a Talált Tárgyak Oldalán is megtalálhatja. De írja meg nekünk közvetlenül a tudosito@delmagyar.hu címre, mit keres, vagy épp mit talált.
Munkatársunktól

Segítse kollégánk munkáját: írja meg hasonló tapasztalatait!

Önnel is megtörtént? Hasonlót tapasztalt? Esetleg kiegészítése, kommentárja lenne a cikkhez? Írja meg!

Üzenet a szerzőnek

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkóborolt foxit és tárolóból eltűnt biciklit keres a Talált Tárgyak Osztálya!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait.… Tovább olvasom