Délmagyar logó

2018. 08. 17. péntek - Jácint 19°C | 30°C Még több cikk.

Kulcscsomó és két ridikül is került a Talált Tárgyak Osztályára!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait. Böngésszen nálunk, ha Ön is elvesztett valamit és írja meg nekünk, ha keres valamit!

Kér ridikül keresi a gazdáját

A szegedi Avar utcában talált olvasónk két ridikült, az egyikben egy kis gyűrűt talált. Tulajdonosai a 30-263-5325-ös számot hívhatják.

Kulcscsomót talált olvasónk Vásárhelyen

A hétvégén talált olvasónk Hódmezővásárhelyen egy kulcscsomót autókulccsal. Tulajdonosa a 20-333-9565-ös számot hívhatja.

Április óta keresi biciklijét
Április 1-jén eltulajdonították a képen látható kerékpárt, Alsóvároson az Állomás utcából. Gazdája várja vissza.

Új rovatunkban szeretnénk segíteni azoknak, akik elvesztették értékes, szükséges vagy csak simán kedvenc tárgyukat és azoknak is, akik talált tárgyaikat juttatnák vissza tulajdonosaiknak.

Naponta frissülő cikkeinkben listát készítünk kulcsokról, iratokról, cicákról, kutyákról és mindenről, ami épp nem a saját tulajdonosánál van. A Délmagyarország Csörög rovatában naponta kapunk telefonokat elvesztett tárgyakról, ezeket ezentúl a Talált Tárgyak Oldalán is megtalálhatja. De írja meg nekünk közvetlenül a tudosito@delmagyar.hu címre, mit keres, vagy épp mit talált.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Biciklit keres a Talált Tárgyak Osztálya!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait.… Tovább olvasom