Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

Szentesi telefon gazdáját keresi a Talált Tárgyak Osztálya!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait. Böngésszen nálunk, ha Ön is elvesztett valamit és írja meg nekünk, ha keres valamit!


Hála a visszahozott iratokért
Bába Lászlóné köszönetet szeretne mondani annak a névtelen hősnek, aki bedobta a postaládájukba a fia elhagyott pénztárcáját és iratait.

Talált telefon Szentesen
A 30/481-3842-es telefonáló olvasónk Szentesen talált egy fekete Sony Xperia készüléket. A készülék jelszóval van ellátva, így helyes kóddal visszakaphatja a telefont a jogos tulajdonosa.

Új rovatunkban szeretnénk segíteni azoknak, akik elvesztették értékes, szükséges vagy csak simán kedvenc tárgyukat és azoknak is, akik talált tárgyaikat juttatnák vissza tulajdonosaiknak.

Naponta frissülő cikkeinkben listát készítünk kulcsokról, iratokról, cicákról, kutyákról és mindenről, ami épp nem a saját tulajdonosánál van. A Délmagyarország Csörög rovatában naponta kapunk telefonokat elvesztett tárgyakról, ezeket ezentúl a Talált Tárgyak Oldalán is megtalálhatja. De írja meg nekünk közvetlenül a tudosito@delmagyar.hu címre, mit keres, vagy épp mit talált.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kulcscsomót keres a Talált Tárgyak Osztálya, jutalom is jár érte

Kedden tűnt el a nagyméretű kulcscsomó Szegeden, jutalmat kínál a tulajdonos. Tovább olvasom