Délmagyar logó

2018. 08. 14. kedd - Marcell 22°C | 33°C Még több cikk.

Talált Tárgyak Osztálya - nagy bajban van olvasónk, elveszett minden pénze

Csütörtökön tűnt el olvasónk pénztárcája Hódmezővásárhelyen vagy Szegeden, benne minden pénzével és iratával. Bízik az emberek jóságában - másban nemigen bízhat. Egyedül neveli kislányát.
"Csütörtökön (07. 27-én) reggel eltűnt a pénztárcám ( barna bőr), benne minden iratom (lakcímkártya, személyi, jogosítvány, forgalmi, taj és adókártya)  és szó szerint az összes pénzem, semmim sem maradt. Így még enni sem tudunk. A lányomat tartásdíj nélkül egyedül nevelem, a férjem hátrahagyott tartozásai miatt így is nélkülözünk, mert mindent rajtam követelnek. Egy kis albérletben lakunk, egy szobában közösen. A tárcám Hódmezővásárhelyen az Andrássy úton, vagy Szegeden a Retek utca 19.előtti padoknál tűnt el 8 és 9 óra között. Nagy bajban vagyok. Annyi pénzem sincs hogy új papírokat igényelhessek. (A net szerint ez kb 20ezer ft lenne)" - írta portálunknak Hanuszné Pesti Erika.

Olvasónk nagyon kéri, hogy aki megtalálta a pénztárcát, jelentkezzen a telefonszámán: 0620/394-8192. Hozzátette: magát születési anyakönyvi kivonattal, a forgalmit törzskönyvvel tudja igazolni. Lakcímkártyája békési címre szól, de nem tartózkodik ott. Olvasónk bízik az emberi jóságban és becsületességben.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hallókészüléket és elveszett telefonokat keres a Talált Tárgyak Osztálya!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait.… Tovább olvasom