Délmagyar logó

2017. 11. 18. szombat - Jenő 5°C | 8°C Még több cikk.

Táskával együtt elveszett iratokat keres a Talált Tárgyak Osztálya!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait. Böngésszen nálunk, ha Ön is elvesztett valamit és írja meg nekünk, ha keres valamit!

Táskával együtt vesznek el az iratok
Tegnap(08.02. szerda) este 10-11 között sikerült elhagyni egy fekete Nike kis táskát, a Dóm és a Tömörkény Gimnázium között. Benne van/volt egy pénztárca is minden személyes okmánnyal együtt. A tulajdonos kéri a megtalálót, juttassa vissza hozzá, vagy írjon Facebookon Patka Peti névre vagy pedig telefonon keresse a 06-20-756-5800 telefonszámon.

Új rovatunkban szeretnénk segíteni azoknak, akik elvesztették értékes, szükséges vagy csak simán kedvenc tárgyukat és azoknak is, akik talált tárgyaikat juttatnák vissza tulajdonosaiknak.

Naponta frissülő cikkeinkben listát készítünk kulcsokról, iratokról, cicákról, kutyákról és mindenről, ami épp nem a saját tulajdonosánál van. A Délmagyarország Csörög rovatában naponta kapunk telefonokat elvesztett tárgyakról, ezeket ezentúl a Talált Tárgyak Oldalán is megtalálhatja. De írja meg nekünk közvetlenül a tudosito@delmagyar.hu címre, mit keres, vagy épp mit talált.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elveszett iratokat keres a Talált Tárgyak Osztálya!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait.… Tovább olvasom