Délmagyar logó

2016. 12. 05. hétfő - Vilma -6°C | 4°C

Használjuk fel a konyhai maradékot!

Piroska Andrásné olvasónk megírta, hogyan használják fel otthon a konyhai maradék élelmiszert:

- Nálunk nem kerül étel a kukába. A maradékot nagyszerűen fel lehet használni. Pl.: pörköltmaradék nagyszerű alapanyag a rakott tésztához. Párolt zöldséget felhasználhatjuk salátához,vagy behabarva finomfőzeléket kapunk. A megszikkadt kenyér tökéletesen megfelel bundás kenyérnek, vagy meleg szendvicsnek. Ha zsömle marad azt másnap a belsejét kivájva tojással, reszelt sajttal elkeverve megtöltjük és sütőben, vagy mikróban nagyszerű vacsora egy pohár teával. Bevásárláshoz a listán kívül ajánlatos kosarat, vagy mosható szatyrot vinni. Egyszeri nagyobb kiadás a beszerzése, de sokszorosan megtérül. Zöld fűszernövényeket magunk is nevelhetünk. Snidling, metélőfokhagyma, bazsalikom, majoránna, levélzeller, levélzöldség jól megvannak a panelablakban, csak az öntözésükre kell figyelni.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szelektív gyűjtés = áremelés?

Tovább olvasom