Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 19°C | 30°C Még több cikk.

Miért nem megy házhoz az e-hulladék begyűjtő?

Horváth Attila olvasónk elégedetlen az e-hulladék átvételi lehetőségekkel. Azt vfeti fel, miért nem tartanak időnként házaknál begyűjtést?

Hol vannak azok a "zöld pontok" amelyeket azért hoztak létre, hogy begyüjtsék a kidobott, használhatatlan elektronikai hulladékokat? Eltüntek. Addig volt érdekes amig a pályázaton nyert pénzeket fel lehetett venni. A kijelölt átvevőhelyeken úgy tájékoztattak, évente egy azaz egy darabot vehettnek át, és pl. a hűtőszekrényt inkább a hulladéktelepre vigyék, ott még pénzt is kapnak érte. Tehát nagy hazugság és kamu hozzáállás az egész vonalon.

Ha nem igy lenne, akkor a lomtalanitáskor ami egyébként is döcög /három hét is eltelt a szállitásig/persze szigorúan tilos E hulladéko kidobni. Még egyszer sem merült fel a lehetősége a tizévenként egyszeri begyüjtési lehetőségnek. Ezért látom kilátástalannak, és nem is akarják a megoldást. Teljesen irreális az új készülék vásárlásánál "LEADHATOM" a régit szlogen, hiszen ha mégsem, viszem hozom cipelem a régit újat?SOROLHATNÁM.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Váltsák vissza a használt nejlontáskákat?

Tovább olvasom