Délmagyar logó

2017. 01. 21. szombat - Ágnes -11°C | 0°C Még több cikk.

Szomszéd: ordítozik, szemetet dobál az ablakon

Valószínűleg nem lennénk T. R. olvasónk helyében:

A szomszéd, az szomszéd, ha lovakat tart is a lakásban.
Mert ember ekkora zajt nem okozhat, ha tizenegyen is élnek ötvenhárom négyzetméteren. Főleg akkor nem. A veszekedés, ordítozás meg éppen elég baj lehet annak akivel ordítoznak.

Ami igazán zavar, az a szemét ablakon való kidobása. Még csak nem is a kétliteres palack, vagy sörös üveg. Mert az csak alkalmanként hullik. Amit tapasztalok és csak városi ember tehet ilyet, mert falun nem csak lehetősége nincs, de el is süllyedne szégyenében.

Rázzunk szőnyeget meg ami van, ablakból erkélyről. Az alattunk lakóhoz biztos beviszi a légáramlat, de az utcán sétáló emberekkel is lehet így ismerkedni. Pl. felmosó vödör tartalmát, a bejárati ajtó feletti ablakból egy nő rendszeresen a járdára önti. Néha látom, hogy a szemben levő ablakból miket szórnak ki. Ilyenkor elképzelem, hogy az alatta lakó elkapja a szőnyeg szélét és ránt rajta egyet.

Szívesen lefotóznám, milyen képet vág hozzá, hogy a szemetével együtt a szőnyeg is eltűnt. Kellene egy fotó pályázat, ahol azt lehetne megörökíteni ki, mit, milyen változatos eszközökkel hajít ki az ablakon. Arra is gondoltam, összeszedem és fel viszem neki, hogy le ejtett valamit. De széllel szemben ugye...

Hát, erről ennyit.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zajszennyezés: a szomszéd zaja mindig hangosabb

Csodálkozunk Bach zenéjének harmóniáján? Amikor ő az utcára lépett, egészen mást hallott, mint mi… Tovább olvasom