Délmagyar logó

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -3°C | 4°C Még több cikk.

Tiszta környezetünk 2014 - küldje be tapasztalatát, és nyerjen!

Ön is azon gondolkodik, hogyan tehetné tisztábbá környezetét? Jó vagy rossz példát tud? Ha elküldi ötletét, tapasztalatát - megnyerheti kiadónk új szakácskönyvét.
Nyerje meg szakácskönyvünket!

A cikk alján lévő űrlapon küldje be ötletét, véleményét, jó és rossz tapasztalatait a helyi környezet megóvásával kapcsolatban!

Mondja el saját esetét, írja meg, fotózza le, ha az utcán, lakókörnyékén jó és rossz példákat lát! Írja meg minél pontosabban, hol található a beküldött helyszín, hátha együtt többet érünk el!

Február 4-én mindazok között, akik érdemi ötletet, véleményt, esetet, példát küldtek be, 3 darabot kisorsolunk kiadónk legújabb szakácskönyvéből.
Vannak helyek, amelyek mintha senkié sem lennének. Sivár, rongált pályaudvar környékét idézik, ahol csak átutazik az ember. Más helyeken pedig mintha minden közös lenne, mert életet, színeket, gondosságot idéznek, és irigyeljük azokat, akik ott élnek.

Mitől van így?

Miért firkálják egyik helyen össze szórópisztollyal a földszinti ablak redőnyét, miért vágják le karácsonykor a tömbház előtt nevelt fenyőfa csúcsát, miért égetik a hulladékot a kályhában, és miért éppen ott rakják a buszon táskát a szomszéd ülésére, ahol ez történik?

Nyitottabbak és magabiztosabbak vagyunk a tiszta környezetben. Miért ne vizsgálnánk meg, hogy mindent megteszünk-e érte?

A következő két hétben "Tiszta környezetünk 2014" összeállításunkkal erre teszünk kísérletet. Sorra vesszük az otthoni, a ház körüli, a közösségi környezet témáit, megnézzük vitatott, megosztó kérdéseit és megoldást keresünk ezekre. Erre kérjük Önöket is.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kétszemélyes vacsora 15 perc kukázással

Kollégánk Szegeden néhány éve kipróbálta, milyen vacsora készül a piacon kukázott élelmiszerből. Tovább olvasom