Tudósító

2014.06.20. 01:55

Auchan vs. Lidl: Nem valami nagy szám!

Közel hétezer forintos számlánál mindössze bő száz forinttal, 1,6 százalékkal jobb az egyik bevásárlómulti a másiknál, s ezt mutatja is. A kérdés: ilyen kicsire is adunk?

Tudósítónktól

Szolnokon jár az elmúlt hétvégén szegedi olvasó-tudósítónk, s betért a város széli bevásárlóközpontba, azon belül is az Auchan áruházba. Itthon még nem járt ebben a multiban, amikor igen, akkor még Cora névre hallgatott, de Kecskeméten már többször is. – Sem ott, sem máshol nem láttam még ilyen összehasonlító bevásárlókosarat, mint amilyet Szolnokon tettek a nagyérdemű elé – írja.

Fotók: olvasó-tudósító

Fotók: olvasó-tudósító
„Nem akartam hinni a szememnek, hogy tényleg komolyan gondolják, hogy egy közel 7 ezer forintos bevásáslásnál ilyen sokat jelent bő száz forint különbség. Először azt hittem, rosszul látok, de tényleg csupán 1,6 százalékot hozott ki a győztes."

Mint írta, ezt a garasoskodást még a skótok is visszautasítanák, nem beszélve arról, hogy ennél azért nagyvonalúbb a magyar – főleg így a győztes rezsiharc után. Vagy egyszerűen lustább ennyi pénzért arrébb gurulni, mert ez kevesebb mint 3 kilométernyi autókázás.


Levelében felvetette, hogy szerinte a konkurencia is képes lenne hasonló kosarat összerakni, azt persze nem tudhatja, hogy ez a nagyon is frekventált kosár nem válasz-e egy korábbi provokációra. – A Lidlben gyakrabban megfordulok Szegeden és másutt is, én mindenesetre nem futottam bele hasonlóba – írja és megismétli, ez bizony nem valami nagy szám, a vevőt meg nem kell ilyen kicsinek nézni...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!