Délmagyar logó

2018. 11. 13. kedd - Szilvia 8°C | 17°C Még több cikk.

A dubrovniki éjszakában találkoztunk a párjával nyaraló Matolcsy Györggyel

Olvasónk is meglepődött, hogy nem csak ismerős magyar hangokat hall Horvátország legnépszerűbb városában, hanem egy igazán híres arccal is találkozott.
"Na kikbe botlottunk a dubrovniki éjszakában? Ez bizony a mi Gyurink, aki partnernője oldalán elegáns selyemingjében kiragyogott a lezser turisták tömegéből" - írta viccesen fotója mellé szegedi tudósítónk, aki szintén nyaralását tölti a népszerű üdülővárosban.

A Nemzeti Bank elnöke párjával igazi turistaként sétált a tömegben, szemfüles fotósunknak mégis sikerült kiszúrnia.
Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kár, hogy a festék nem tömíti a kátyúkat

Kár, hogy a festék nem tömíti a kátyúkat
A Maty-érnél vezető bicikliút felújításáról mondott fotókkal megtámogatott véleményt olvasónk. Tovább olvasom