Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 14°C | 23°C Még több cikk.

Betonvasak veszélyeztetik a gyerekeket a Bartók téren

Szeged - A Szegedi Környezetgazdálkodási NKft. felmérte a helyzetet a Bartók téren, a kiálló betonvasakat levágták, lecsiszolták. A támfalakat viszont teljesen fel kell majd újítani.
A kezelő Szegedi Környezetgazdálkodási NKft. reagált: hétfő reggel a kiálló betonvasakat eltávolították, lecsiszolták. Megnézték a többi támfalat is, még egy helyen tapasztaltak rendellenességet, amit szintén eltávolítottak. Gyakorlatilag a tér összes támfalán olyan mértékű a betonkorrózió, hogy teljesen fel kellene újítani.

Korábban

– A Bartók téren, a nemrég felújított játszóeszközök mellett húzódó betonelemekből rozsdás és éles vashuzalok állnak ki, és a téren még több helyen – írja olvasó-tudósítónk, István, aki képet is mellékelt.

Fotó: olvasó-tudósító
Fotó: olvasó-tudósító

"Nem igaz, hogy nem tűnt fel a KHT munkatársainak, hiszen régóta így néz ki. Úgy tudom, rendszeresen ellenőrzik a játszótereket – elméletileg. Éppen a képek elkészülte előtt szedte le egy anyuka felakadt gyerkőcét az egyikről. Miért nem újították fel a betonkorlátot is, ha már gyermekbarátra cserélték a játékokat? Ez így fokozottan balesetveszélyes!"

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Olvasónk még nem látott ilyet, és Ön?

Molnár Éva olvasónk aktívan töltötte a nyárias áprilisi hétvégét. A rengeteg állat közül mégis a lenyűgöző tollazatú pávák nyerték el tetszését. Tovább olvasom