Délmagyar logó

2018. 11. 14. szerda - Aliz 8°C | 15°C Még több cikk.

Bicikliúton sikerült összehozni a nap pofátlan parkolását

Hova máshova, mint a bicikliút kellős közepére?
"Hova máshova, mint a bicikliút kellős közepére?" - írja felháborodottan olvasónk, aki hétfőn reggel a Makkoserdő sor melletti kerékpárúton fotózta le a nap pofátlan parkolását.
 
Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Telefonfülke, telefon nélkül - de a széltől legalább megvéd - fotó

Telefonfülke, telefon nélkül - de a széltől legalább megvéd - fotó
Fényárban úszik esténként a Csongrádi sugárúton, a Mol kútnál lévő körforgalomnál ez a telefonfülke,… Tovább olvasom