Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Civilek foglalják el a CityBike tárolóját a Szeged Plázánál

Moziba sietett olvasónk, ám nem tudott dokkolni a CityBike-kal, mert illetéktelen kerékpárok foglalták a helyeket. Bosszantó.
Fotók: olvasó-tudósító
Fotók: olvasó-tudósító

– Elég bosszantó tud lenni, ha valaki mondjuk a moziba siet és CityBike-kal van, hiszen nem tudja sehova letenni a bicajt, pedig 9 dokkoló is van de abból 5 foglalt CIVIL kerékpárokkal – írja olvasó-tudósítónk felháborodva.


Olvasónk írja, hogy a szabályzatban benne foglaltatik a következő:

"11. A kerékpárok lerakása csak a szolgáltató által kihelyezett tárolókban lehetséges, azok egyéb helyen történő tárolása tilos. Amennyiben egy adott tárolóban nincs elegendő hely a kerékpár tárolására, akkor a felhasználó köteles a legközelebbi tárolót megkeresni és ott elhelyezni a kerékpárt. Ha ez valamilyen oknál fogva nem lehetséges, köteles a szolgáltató központi elérhetőségén (+3662-310-359) bejelentést tenni erről és a szolgáltató operátora által adott utasításokat követve eljárni. A felhasználó köteles a nem szabályos tárolásból fakadó kár (lopás, rongálás) megtérítésére, amelynek értéke 90.000 HUF/kerékpár. A kárigény érvényesítése jogi úton történik. Az operációs rendszerben tárolt adatok alapján a szolgáltató a kerékpár fizikai helyzetét beazonosítva tudja alátámasztani a nem szabályos tárolást."

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kerékpárutat foglal a BMW-s

Mindig ugyanúgy és ugyanott parkol a BMW-s a Csongrádi sugárúton - időnként tettestársakkal. Tovább olvasom