Délmagyar logó

2016. 12. 07. szerda - Ambrus -5°C | 3°C

Csavargó kutya a mindszenti utcákon

– Ez a kutyuska elég nagy termetű, és az iskola körül őgyeleg, ami, lássuk be, nem pont jó hely a gyerekek miatt – írja olvasó-tudósítónk, Ildikó.
"Olyan üggyel fordulok önökhöz, ami mindennapos, mégis felháborító, esetleg közveszélyes! Ha szabad így fogalmaznom. Egy mindszenti csavargó kutya miatt keresem önöket, ugyanis ez a kutyuska elég nagy termetű, és az iskola körül őgyeleg. Ami, lássuk be, nem pont jó hely a gyerekek miatt, meg amúgy is, ne legyen kinn az utcán.

A lakók felhívására nem történik semmi, az ebbefogó sem tesz az ügyért semmit! Hamarosan korán sötétedik, a napközis gyerekek sötétben indulnak haza, nem hiszem, hogy bármelyik mosolyogva fogadná a sötétből előbukkanó kutyát. Sok idős ember is lakik arra, akik szintén védtelenek.

Fotó: olvasó-tudósító
Fotó: olvasó-tudósító

Én jó magam már nem vagyok mindszenti lakos, de a gyermekeim minden hét végén ott vannak az édesapjuknál. Őszintén szólva féltem őket, mert ők is sokat játszanak, bicajoznak az utcán. Borzasztónak tartom, hogy a sajtóhoz kell fordulni egy kutya miatt, de hátha önök tudnak segíteni!"

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gigaszivárvány búcsúztatta a hidegfrontot a Délmagyar székháza felett

Talán az égiek is úgy akarják, hogy az idei év utolsó könnyűzenei fesztiválja ne fulladjon bele a… Tovább olvasom