Délmagyar logó

2018. 02. 23. péntek - Alfréd 0°C | 5°C Még több cikk.

Egér a nyolcadikon

Számomra nem mindennapi dologgal találkoztam az otthonomban. Szegeden élek, egy panellakás 8. emeletén - kezdi történetét olvasó tudósítónk.
Íme olvasónk története: "Egyik nap furcsa kaparászásra lettem figyelmes a beépített szekrényben, mivel elég sok limlom van benne nem kezdtem el kipakolni, megütögettem a falát és abba is maradt a dolog. Ezek után nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. Teltek a napok, a hangot nem halottam, viszont a fürdőszobába félreérthetetlen nyomokra bukkantam, így hamar rájöttem rágcsálóval van dolgom. Egér a nyolcadikon???

Itt a farka, ott a farka!
Itt a farka, ott a farka!

Még mindig hitetlenkedve bár, de vásároltam egérfogó ragasztót, gondoltam azzal majd jól elkapom... nem így lett. A csapdák érintetlenül maradtak és a kisegér vicces kedvében még jól körbe is sz.rta. Miután hadat üzent nekem komolyabb védelemre volt szükségem, így az egyik ismerősömtől (aki családi házban lakik) elkértem a házilag eszkábált "csodafegyverét", amivel állítólag rengeteg egeret megfogott. Nagy örömmel tértem vissza a csatatérre legújabb szerzeményemmel, közben a régi kedvenc rajzfilmemre gondoltam és tudtam, hogy Tom soha nem győzte még le Jerryt, de bizakodtam. Két nap várakozás után Jerry egér besétált a csapdámba. (R.I.P) Remélhetőleg magányos farkas volt és csak a hideg elől próbált menekülni.... Mindenesetre most csend honol, de még mindig nem értem, miért mászott fel a nyolcadik emeletre.

Hofi Géza, Koós János - Macska duett

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Te is állsz néha tilosban: minek parkoló, ott a járda?!

Pofátlan parkolás gyűjteményünkbe újabb fotó érkezett, ezúttal egy BMW-s hajtott fel a járdára. Tovább olvasom