Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 04. péntek - Rozália

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Tudósító - olvasóink küldték > Egércsapda a szegedi hipermarket polcán

Egércsapda a szegedi hipermarket polcán

Egy éppen használatos egérfogót fényképezett le olvasó-tudósítónk, amit valaki gyönyörűen az étel mellé tett.

Tudósítóinktól - 2014.02.10. 18:20
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Szegeden hipermarketében fogadott ez a látvány, mikor valami esti nassolnivalót kerestünk - írja olvasó-tudósítónk. Az utolsó darab hagymás-tejfölös snack az egércsapda alatt volt, így meg is fogtam és fel is emeltem a csapdát.

Elsőnek fel sem tűnt micsoda - gondoltam valamiféle árazógép vagy hasonló dolgozói "szerkentyű" lehet, amit ott felejtettek. Második blikkre elolvastam rajta a feliratot, de akkor is az első gondolatom az volt, hogy ez egy olyan új termék, amit az áruházban lehet kapni, de valaki meggondolta magát és odatette a polcra.

Fotó: olvasó-tudósító
Fotó: olvasó-tudósító

Harmadjára esett le a dolog, mivel tiszta koszos volt a csapda, hogy ez egy éppen használatos egérfogó, amit valaki gyönyörűen az étel mellé tett. Szerencsére volt nálam nedves törlőkendő, amivel megtöröltem a kezemet. Kerestem egy áruházi dolgozót, hogy szóljak neki az eseményről, de a közelben senkit sem találtam.

Képzelem miket tehetnek a parizer meg a liszt mellé néhanapján. Bár, ha egérről beszélünk, akkor illik a szlogen, hogy a "legkisebb is számít". Azt nem figyeltem, hogy volt-e lakója a csapdának...

Jó étvágyat kívánok minden termékhez!
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...