Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Egércsapda a szegedi hipermarket polcán

Egy éppen használatos egérfogót fényképezett le olvasó-tudósítónk, amit valaki gyönyörűen az étel mellé tett.
Szegeden hipermarketében fogadott ez a látvány, mikor valami esti nassolnivalót kerestünk - írja olvasó-tudósítónk. Az utolsó darab hagymás-tejfölös snack az egércsapda alatt volt, így meg is fogtam és fel is emeltem a csapdát.

Elsőnek fel sem tűnt micsoda - gondoltam valamiféle árazógép vagy hasonló dolgozói "szerkentyű" lehet, amit ott felejtettek. Második blikkre elolvastam rajta a feliratot, de akkor is az első gondolatom az volt, hogy ez egy olyan új termék, amit az áruházban lehet kapni, de valaki meggondolta magát és odatette a polcra.

Fotó: olvasó-tudósító
Fotó: olvasó-tudósító

Harmadjára esett le a dolog, mivel tiszta koszos volt a csapda, hogy ez egy éppen használatos egérfogó, amit valaki gyönyörűen az étel mellé tett. Szerencsére volt nálam nedves törlőkendő, amivel megtöröltem a kezemet. Kerestem egy áruházi dolgozót, hogy szóljak neki az eseményről, de a közelben senkit sem találtam.

Képzelem miket tehetnek a parizer meg a liszt mellé néhanapján. Bár, ha egérről beszélünk, akkor illik a szlogen, hogy a "legkisebb is számít". Azt nem figyeltem, hogy volt-e lakója a csapdának...

Jó étvágyat kívánok minden termékhez!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csongrád megyei gyermekek eredményei az amatőr síbajnokságon

Csongrád megyei gyermekek is részt vettek az idei amatőr gyermek síbajnokságon. Eredmények. Tovább olvasom