Délmagyar logó

2018. 11. 14. szerda - Aliz 8°C | 15°C Még több cikk.

Egyszerre két mozgássérült helyet foglalt az autó - nem márkafüggő az alpári parkolás, állapította meg olvasónk

Ehhez már tényleg nem tudunk mit hozzáfűzni.
"Sajnos visszatérő téma... de látszik, hogy nem gépkocsitípus-függő az alpáriság, ez sem BMW volt. Keresztben (!!!) állva foglal el több mozgássérült parkoló helyet. Mindezt vasárnap délelőtt 10 órakor. Mondanom sem kell, nyugodtan találhatott volna helyet" - írta olvasónk, Zsolt, aki fotókat is mellékelt a bunkó parkolásról. Ez még akkor is szabálytalan lenne, ha ott lenne az ablakban a mozgássérült parkoló igazolvány. Írhatnánk, hogy gratulálunk a kresz alternatív értelmezéséhez, de nem - még vérszemet kap a sofőr, és folytatja helytelen gyakorlatát.
 

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kis csellengő: szökött birka sétált Újszegeden - fotók

A kis csellengő: szökött birka sétált Újszegeden - fotók
Az újszegediek már mindent láttak - gondolnánk. Ma délután épp egy birka sétált a marostői részen.… Tovább olvasom