Délmagyar logó

2018. 07. 17. kedd - Endre, Elek 19°C | 29°C Még több cikk.

Egzotikus útfelújítási szokások Szegeden: körbeaszfaltozták a bicikliket

A Kígyó és a Kiss Menyhért utca sarkán aszfaltoztak - na de hogyan?
"Ezt "találtam" a Kígyó u. és a Kiss Menyhért u. sarkán. Frissen aszfaltozva.....csak a bicikli "parkoló" maradt ki. Az autósoknak kiírták, hogy tilos parkolni aug. 1-től ebben a 2 utcában, de a bicikliseknek is kirakhatták volna az utolsó napon, az utolsó fázisban és nem lenne ez a "lyuk" kimaradva, ami csodás képet mutat így" - írta olvasónk, Zádori Lilla, aki fotókat is küldött a remekbe szabott munkáról.
 
Fotók: olvasó-tudósító/Zádori Lilla

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gasztronómia: a hónap levese a meggysör

Gasztronómia: a hónap levese a meggysör
A Híd utcában fotóztuk ezt a táblát egy vendéglátóhely előtt. Finom lehet! Mármint nem a tábla: a… Tovább olvasom