Délmagyar logó

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 4°C | 12°C Még több cikk.

Ennek a mólónak annyi, rádőlt egy fa a Kiskőrössynél

A hétvégén járt szerencsétlenül egy móló a Tiszán. Szerencse, hogy nincs kimondott horgászszezon.
Nem lehet túl boldog annak a mólónak a tulajdonosa, amelyre rádőlt ez a méretes fa a hétvégén a Kiskőrössy Halászcsárdánál. Olvasó-tudósítónk fotókat is küldött.
 
Mólóra dőlt egy fa a Kiskőrössy Halászcsárdánál - GALÉRIA. Fotó: olvasó-tudósító

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bicikliúton sikerült összehozni a nap pofátlan parkolását

Bicikliúton sikerült összehozni a nap pofátlan parkolását
Hova máshova, mint a bicikliút kellős közepére? Tovább olvasom