Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 31. hétfő - Erika, Bella

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Tudósító - olvasóink küldték > ˝Ez így elég gáz˝

˝Ez így elég gáz˝

Füves területen pakolt a teherautó: olvasónk szerint lehet a pakolást rombolás nélkül is csinálni.

Tudósítónktól - 2013.02.13. 12:53
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
"A mai napon, 10 óra körül, Szegeden a Kereszttöltés utca 17. számnál beszélgettem ismerősömmel, a járdán, amikor arra lettünk figyelmesek, hogy a képen látható teherautó azon kicsinyke füves területen, valami oknál fogva a gödörben áll, és próbál kikaparni belőle.Azt, hogy a járdával szegélyezett füves területre miként keveredett - holott már körbe van a járda fém oszlopokkal pakolva, megakadályozandó, hogy járdára gépkocsival felhajtsanak - nem tudom. Mint látható, megtalálják az autósok hogy lehetetlen helyeken is átverekedjék magukat, nagy ívben letojva, hogy azzal kinek milyen kárt okoznak.

Végül is igaza van a sofőrnek mert nem ő él abban a környezetben, nem neki kell nézni a felszántott füves területet, és tudom ő csak a munkáját végzi, és azt is tudom, hogy én vagyok a …, mert le mertem fényképezni. Meg se merem kérdezni, hogy a teherautó eleje melyik hasonló manővernél esett le…!Azt nem tudom, hogy Dr. Mózes Ervin, mint címzetes főjegyző, rá tudja e a terület helyreállításának költségét terhelni a jármű tulajdonosára, vagy a két személyre, aki mindezt ilyen sikeresen el bírta követni, illetőleg azt sem, hogy mennyire kell körbe oszlopozni egy járdát, hogy az autósoktól a gyalogosok védve legyenek!Azt már szinte feleslegesnek is tartanám megemlíteni, hogy az ugyanott lévő gyógyszertár előtti járdán, keresztbe álló autók miatt, gyalogosan se, nem, hogy egy babakocsival sem lehet közlekedni a járdán!


Kedves Autósok!

Nem lehetne, hogy a rendelkezésetekre álló teret, csak abban a mértékben töltitek ki, amennyire arra a KRESZ lehetőséget enged… mert ez így elég gáz…" - kérdezi olvasónk.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

123 következő >> végére >>> 29 hozzászólás
Moderálásra küldöm 29. CID 2013.03.02. 15:07

25! Azért, mert valaki nem az eszével keresi a mindennapi betevőt ,nem kellene tukko parasztnak lennie.

Moderálásra küldöm 28. bagalas 2013.02.28. 12:49

@26 Jucmuc
A József attila sugárút noveteltől körútig tartó szakasza a legjobb. Szűk is egy kicsit meg a bivikli út felüli oldalt itt ott megemelte egy egy fa gyökere. A cukrászdával szemben beláthatatlan az utca, oda öngyilkosság nagyobb sebességgel érkezni.
Multkor elsuhant melettem egy sportbiciklis, ment kb 40-el, én láttam szemből jönni egy beszélgető párt a bicikliút oldalán és azt is láttam ahogy a sportbicajjal az utolsó pillanatban centikre kerüli ki a srácot az meg meglepetten pislog. Gondolkodtam rajta hogy esetleg közlöm vele hogy ő ment rossz sávban, de ugysem érti meg. Kiváncsi lettem volna kinek lesz a hibája ha telibe kapja.

Moderálásra küldöm 27. csiperke73 2013.02.27. 16:38

25 tonnás nyerges kamionok parkolnak éjjel a lakótelepeken (Szilléri sgt, Kocsis Flóra, Wáberers stb), kellemes a reggeli gázosítós hidegindítás.

TELEPHELYENGEDÉLYKÖTELESEK!!

Fel lehet őket jelenteni drágáim akit zavar.

Moderálásra küldöm 26. Jucmuc12 2013.02.27. 13:49

Kedves Kisrono!
Nem szeretnék kötözködni, csak szeretném egy kicsit megvédeni a bringásakat. Én bringával járok be minden nap dolgozni a Rókusi körúton, ahol jól elkülönített, vagyis inkább jól láthatóan elválasztott gyalogút és bicikliút található. Minden nap van olyan gyalogos, aki a bicikli úton sétálgat, sokszor többen egymás mellett. Minden nap van olyan gyalogos, aki körültekintés nélkül sétál be elém a gyalogútról a bicikliútra, minden nap van olyan kutyát sétáltató, aki 10 méterre elengedett pórázzal hagyja majdnem elüttetni a kutyusát. És minden nap van olyan gyalogos, aki a bicikliúton megy át a zebrán... Mert igenis van olyan zebra, ahol biciklivel is át lehet kelni. Ha a biciklistől elvárjuk, hogy ismerje fel azon gyalogátkelőket, ahol neki a bringáról leszállva van lehetősége átkelni, akkor a gyalogos se használja a bicikliutat, majd szóljon rám feldühödve, hogy miért megyek olyan gyorsan! A bicikliúton azt hiszem, megtehetem. Biztosan van nagyon sok "terror… Tovább olvasom »

Moderálásra küldöm 25. Hétszűnyűkapanyányimonyók 2013.02.26. 08:02

Ismét sikerült egy melósba belekötni....
Miféle gyepről beszélnek?
Egyébként is 10 óra körül melózni kéne, nem ismerősökkel beszélgetni, irigylem egyesek szabadidejét

Moderálásra küldöm 24. uborka 2013.02.14. 20:22

21-es. hát barátom, én nem bántalak, bántson téged a sors, és oda mész a földkerekségen ahova akarsz. Úgy látom te Szegeden még a tábláig sem voltál. Ez nem vita,hogy hol és merre jártál, gondolom szülői felügyelet mellett, kézen fogva.Vagy IBUSZ turista úton téli hónapban,mert akkor olcsó. Igaz barátom!!!??

Moderálásra küldöm 23. Torontál 2013.02.14. 16:13

...és megsértődünk ha Balkánoznak Szegeden.Pedig ez a szomorú igazság.Elhanyagolt zöldterületek, folyópart.Szemetes utcák,sokfele még ott rohad az őszi lomb maradéka.Firkás, grafitis falak, kerítések.
A város környéki erdőkről és dűlókról ne is beszéljünk.
Igénytelen lakók-igénytelen város!

Moderálásra küldöm 22. kisrono 2013.02.14. 15:51

Természetesen durva dolog ez és egyetértek a reklamáló fotóssal,de csak a sok sületlen terrorbiciklista miatt,hadd kötözködjek egy kicsit.
A sok biciklipartizán azzal érvel,hogy a gyalogátkelőn igenis át lehet tekerni,mert nincs beleírva a Kreszbe,hogy azt nem lehet!Namármost,e gondolat mentén a Kresz azt sem tíltja,hogy autóval mezőn,szülőszobán,strandmedencében,virágoskertben állj.
Vagy talán nem a kifogásokat és kiskapukat kellene keresgélnünk,hanem együttműködnünk?Hmm?

Moderálásra küldöm 21. klj-54 2013.02.13. 23:28

@uborka:
Kedves barátom!
Tudod te még ahhoz is kevés vagy, hogy megsérts!
Én annyira leragadtam Szegeden, hogy közben 3 földrészt bejártam, Ázsia egy részét, Afrikának egy részét és persze európát.
De nem bánom, elfogadom a magyarázatod, hogy tehén volt a radiátor, ezért nem nézlek le!
De a tettetett butaságod az szándékos, ezért megvetlek!

Moderálásra küldöm 20. uborka 2013.02.13. 22:39

16-os . Gondolom Te nagyon érted a Szolg.szabot. Valóban angolul nem tudok,de egy arab nyelvről tartanák neked, meg a rendőrségi munkáról előadást.Tudod, Te túl kicsi vagy ahhoz,hogy engem itt méltass, és meg taníts különböző dologra. Valóban nekem tehén volt a radiátorom, ugyan is az arab világban az van. Nem tehetek róla,hogy Te Szeged környékén le ragadtál...Még valamit magyar nyelvű gondolkodásom valóban kicsinyes, de én nem szűkültem le mint egyesek..Remélem érted ?Örülök a nagy tudásodnak.........


29 hozzászólás123 következő >> végére >>>
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...