Délmagyar logó

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 11°C Még több cikk.

Ezt nem fogja elhinni! Ennyit mutatott tavaly ilyenkor a hőmérő - amikor rendes tél volt - fotók

Olvasónk emlékeztetett minket arra, hogy tavaly milyen cudar időjárás volt január 10-én. Megdöbbentünk a fotón, meg azon is, amit ma mértünk, ugyanakkor.
Idén - eddig - igazán kirándulós időt kaptunk januárra, ami egyik részről jó, a másik részről meg aggodalomra ad okot, vajon mi vár ránk március, április környékén?
Fotó: Olvasónk

Talán ugyanerre próbált rávilágítani olvasónk, akitől a minap kaptunk egy fotót, a tavaly január 10-i hőmérsékletről a reggeli órákban. Igazából mi el is felejtettük, hogy ennyire hideg volt egy éve... ugyanis a fotó alapján reggel 8.20-kor mínusz 14 fokot mutatott a hőmérő.
Fotó: Karnok Csaba

Ma gyorsan megnéztük az idei viszonyokat, hát közel 20 fok eltérés volt a tavalyihoz képest: ugyanis plusz 4 fokot mértünk Szegeden ugyanebben az időpontban.

Annak azért örülünk, hogy ilyen hőmérséklet-ingadozás egy éven belül és nem egy napon belül következett be.

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rejtély a Mátyás téren: minden előzmény nélkül, gyökerestől dőlt ki egy hatalmas fa - fotó

Rejtély a Mátyás téren: minden előzmény nélkül, gyökerestől dőlt ki egy hatalmas fa - fotó
Csak a szerencsének köszönhető, hogy este dőlt ki egy hatalmas olajfa Szegeden. Nappal könnyen… Tovább olvasom