Délmagyar logó

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -2°C | 7°C Még több cikk.

Géza és a sportkarrier

Szeged - Levelet kaptunk Gézától (53,6), aki két héten belül lett főrendező és csapatkapitány a magyar labdarúgás utolsó vonalában.
Szuperaktív olvasó-tudósítónk, a siklómentésről és jó alvókájáról elhíresült Géza (bruttó 53,6) levelet küldött portálunknak a hosszú hétvégén, és csupa jó hírről számolt be. Egyrészt, még nem kellett a kertet felásnia, másrészt csapatkapitány lett egy fél óra erejéig a Csongrád megye III. osztályú labdarúgó-bajnokság vasárnap délutáni fordulójában.

Géza lelkét már az elmúlt három hétben is ápolta kicsit a delmagyar.hu, sokan megvádolták ugyanis, hogy azért aludta át az október eleji szegedi gigavihart, mert nem volt már szomjas. Miközben ő csak ritkán iszik, akkor is csak „azize végett". Hiába óvtuk sértődékeny olvasó-tudósítónkat, hogy ne olvassa el a kommenteket, nem hallgatott ránk.

Rendezőverés - képünk illusztráció.
Rendezőverés - képünk illusztráció.
Már két hete is meg akarta írni, hogy ő lett a főrendező a hazai meccsen, de akkor még nem merte. Meg attól is félt, hogy lebukik a csapata, mert nem volt igazán tiszta az a rendezői névsor, azaz Gézának nem volt hét beosztottja, ahogy a szabály azt megköveteli. A büfés Feri úron túl, a mindenes Aranka néni mellett csak négy valódi személy szerepelt a rendezők között – valamennyien a feladatot önként elvállaló szurkolók voltak. Ha bíró spori a meccs előtt szigorú ellenőrzést tart, kiszúrta volna az egy emberes hiányt. Persze rá lehetett volna beszélni, hogy elég hét rendezőnek vigyázni az így gyakorlatilag nullára csökkent létszámú szurkolótáborra.

Géza egyébként rendes focista – jó nem annyira rendes, mert nem Messinek, hanem Overdose-nak hívják a keddi kispályás focin –, s azért lett belőle főrendező, mert túl hosszú volt csapata cserepadja, s önként átadta a játéklehetőséget a fiatalabbak. A most vasárnapi csapatkapitányság viszont teljesen igazi volt, s az csak keveset von le az értékéből, hogy a vendégek eleve emberhátrányban kezdtek, mi több, bő negyedórán keresztül kettős emberhátrányban fociztak, amit egyébként Géza nem vett észre.

Úgy mondták neki a meccs végén, amikor gratuláltak győztes csapatkapitányi bemutatkozásához, s ahhoz, hogy azon a mérkőzésén megduplázta pontjait a csapat.

Olvasóink írták

  • 1. queenmargareth1 2012. október 22. 17:04
    „azelmúltnyócév:))))))))))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Te is állsz néha tilosban: parkolás ajtótól ajtóig

Ajtótól ajtóig, lehetne a szlogenje annak a cégnek, mely a kis Ságvárihoz szállít nap mint nap -… Tovább olvasom