Délmagyar logó

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 14°C | 24°C Még több cikk.

˝Ha egy üzlet beindul˝: gödör a Béke utcánál

Szeged – A Szilléri sugárúti járdaprobléma koránt sem egyedi: egy másik olvasó-tudósítónk a Béke utca–Jósika utca kereszteződésénél dokumentálta a félbehagyott munkálatokat.
„A ma délelőtti 'Félbehagyott, balesetveszélyes járda Szegeden' cikkhez javaslom még a Béke utca–Jósika utca sarkán bő két hete otthagyott gödröt is, ami a teljes járdát elfoglalja, az alján karnyi vastag elektromos vezeték van szabadon, mindez félúton az óvoda és az általános iskola között. Remélhetőleg megvárják vele a becsöngetést" – írta kicsit cinikusan e-mailje végén olvasó tudósítónk.

Béke utca–Jósika utca sarka: gödör a járda közepén. Fotó: olvasó-tudósító
Béke utca–Jósika utca sarka: gödör a járda közepén. Fotó: olvasó-tudósító


Térképezzük fel együtt Szeged félbehagyott járdafeltúrásait! Várjuk további képeiket! Hátha ezeknek hatására gyorsabban elkészülnek a munkákkal.

MÉg van egy kis híja a munkának... Fotó: olvasó-tudósító
Még van egy kis híja a munkának... Fotó: olvasó-tudósító

Olvasóink írták

 • 11. info 2011. augusztus 04. 21:57
  „Azokra a bizonyos gödrökre tekintsünk már rá a Huszár utcai szociális iroda előtt is! Sem parkolni, sem megállni nem lehet rendesen. Tengelyig süllyed az autó, ha parkolni szeretne valaki.- Mi lesz ha sár lesz, akkor még azt sem látja az autós mennyire megy le a járdaszint alá.”
 • 10. joy 2011. július 25. 05:31
  „Valóban ocsmány a Mars bejárata, amelyet tömeg használ, és nem a dísztér felől jön-megy!”
 • 9. Wacky 2011. július 25. 01:41
  „7. trillarom 2011.07.24. 21:57

  Persze, ha rádűl a fejedre vagy a kocsidra, akkor máris máshogy vélekednél... nem is lenne már olyan sajnos...”
 • 8. Wacky 2011. július 25. 01:40
  „4. helsinkirokker 2011.07.24. 19:15

  ejha... aki valamit is ért hozzá az nem mond ilyen bugyutaságot hogy "bombatölcsérek" ... láttál már igazit?? ez még alakjában sem mondható annak (mert tuti jönne mindenki hogy kicsinyítetten értendő)

  ha 3 percig kellett gondolkoznod, az elég nagy gáz, mert nem valami vészes odajutni... és kérdem én mi a piklinek akarsz te egészen odáig kocsikázni?? tán megfájdul a pici lábad ha gyalogolni kell 1 km-t??
  Na meg ha valami gógyid is lenne a dolgokhoz akkor értenéd hogy kit is kell hibáztatni a felsoroltak helyett... dehát úgy látszik kevés volt az az 4 kommentál részemről amit azoknak írtam le, akik esetleg értelmezési gondokkal küzdenek, sebaj... de ha nem olvastad akkor legyél már annyira felelős gondolkodású hogy átgondolod mit is írsz!! Köszi.”
 • 7. trillarom 2011. július 24. 21:57
  „Sajnos ismét lebontottak egy régi házat. "Remélem" hasonlóan igényes, az utca képébe "tökéletesen" beleillő társasházat húznak majd fel a helyén. Legalább olyat, mint amilyen a vele szemben lévő narancssárga förmedvény..”
 • 6. cleanx 2011. július 24. 20:10
  „4. Mondjuk gyalog :) kb.2,5km , ha jól tudom.

  Miért kell feldönteni, leszaggatni a vészélyt jelző szalagot, oszlopot?”
 • 5. székely 2011. július 24. 20:03
  „a kossuth l sgt - párizsi krt. sarkán van a villany oszlop mellett is mit befoltozni ! mert ha biciklivel kiakarod kerülni, majdnem az uttestre kell kimenni ! jo lenne azt is ha bejavítanák már végre ! még a nagykörút átépítésénél maradt ott ! köszönjük !”
 • 4. helsinkirokker 2011. július 24. 19:15
  „Kissé balkáni a hangulat a városban mintegy évek óta. Hál´ Istennek a kamionok már eltüntek, a bombatölcsérek viszont szaporodnak. Ma vagy 3 percet gondolkodtam csak azon, hogyan jutok el a Csongrádiról a Dóm kávézóba kocsival. Menet közben ért meglepetés, de megoldottam :) Hajrá Botka, fidesz meg az összes többi dilettáns!!!”
 • 3. alfoldi 2011. július 24. 18:41
  „Kérem felvenni a listára a József A. sgt. szétdarabolt járdáit, kerékpárútjait.

  Várható ugyanez a Stefánián is.

  Minimális munkával helyre lehetne a károkat okozni, csak a "kivitelezőket" erre fel kellene szólítani.

  Trehányságukat emberek sínylik meg.”
 • 2. Queenmargareth 2011. július 24. 15:23
  „Kálvária sgt teli volt ilyenekkel. Egyszer, ha kész lesz, lesz olyan tudósító aki azt mondja:de szép lett ez a város!”
 • 1. achilleus 2011. július 24. 12:58
  „Én azt szeretném megkérdezni, /bár fotót nem küldök, ismert helyszínről lévén szó/, hogy kinek a dolga lenne rendbe tenni azt a pár négyzetmétert (kb. 25) a Mars téri piac buszpályaudvari-körúti bejárata előtt található, amelynek fele esőben, eső után víz alatt, másik fele (a jegyárusító mellett) pedig méteres gazban áll. A legtöbb vásárló innen közelíti meg a piacot, de esőben mintegy 1 méteres sávban tehetik meg, szárazabb időben pedig a szétszórt kövek, kavicsok, a felszíni egyenetlenségek okoznak problémát. Van egy sok száz milliós kiváló beruházás és ez a szégyenfolt fogadja az embert.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kajak-kenu vb: ez is hozzátartozna a felkészüléshez

Olvasó-tudósítónk büszke arra, hogy sokadszor rendeznek világversenyt a Maty-éren. Ugyanakkor úgy gondolja, az eseményre nemcsak a pályán „belül" kell felkészülni. Tovább olvasom