Délmagyar logó

2018. 11. 14. szerda - Aliz 8°C | 15°C Még több cikk.

Ha felgyullad, legalább égjen rendesen - fotók

Lehet, hogy nem a rozsdás villanyoszlop tövében kellene tárolni a kiszáradt zöldhulladékot.
Érdekes helyet talált valaki a zöldhulladéknak Alsóvároson, a Szabad Sajtó és a Tisza Lajos utca sarkán: egy villanyoszlop aljába sikerült begyömöszölni a lehullott vagy levágott leveleket. Jó ideje ott lehetnek már, mert eléggé összeszikkadt, kiszáradt a kupac. Ha felgyullad, legalább égjen rendesen - ez a gondolat motiválhatta a szemét elhelyezőjét - Önök szerint ez nem balesetveszélyes véletlenül?
 
Fotók: Farkas Judit


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kigyulladt a Bertalan híd alatti hajléktalanmenedék - fotók

Kigyulladt a Bertalan híd alatti hajléktalanmenedék - fotók
Nagy lángok csaptak fel a híd szegedi oldala alatt, a füst hatalmas volt. Tovább olvasom