Délmagyar logó

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos 1°C | 4°C Még több cikk.

Hódtói szemét

Hódmezővásárhely – A hódtói városrész panelházai között látott "szeméttelepet" olvasónk.
"A hódtói panelek között fotóztam le az alábbi szeméttelepet szombat délelőtt pont akkor, amikor a hódtói sportcsarnokban országos táncversenyt rendeznek!" - írja tudósítónk.Olvasóink írták

 • 13. Anyci 2011. február 09. 15:41
  „Az Én kérdésem az lenne,hogy ennek a képnek mi köze a táncversenyhez? Nem is a sportcsarnoknál készült a kép, ha jól látom, hanem a hódtó utcai tízemeleteseknél. A sportcsarnok pedig az Ormos Ede utcán van. Aki pedig a táncversenyre ment nem a mások szemetét bámulta.
  A Tudósító vagy a versenyről kellett volna, hogy írjon bővebben vagy a szemetelésről a Vásárhelyi panelek mellett. Ez megint egy idétlenül megírt cikk.”
 • 12. Norman_Bates 2011. február 08. 08:05
  „Nem tom minek hurcolássza? simán el lehet égetni”
 • 11. almaszósz 2011. február 08. 05:40
  „Persze hogy oda hordja mert ha a "plusz" hulladékát kirakja a kuka mellé azt nem viszik el. Csodálattal látom hogy környező nagy városokban a kuka mellé kirakott fekete zsákot is elviszik, Vásárhelyen -ha nem fű, gally- el se viszik. Arra meg nem veszi a fáradtságot hogy a szemetesektől zsákot vásároljon mert az pénzbe kerül.
  Szerintem meg nem büntethető az ilyen, ugyanis olyan helyre teszi a szemetét ahol közterületen elhelyezett szemétgyűjtő konténerek vannak. Ha ezek a konténerek el lennének a lépcsőházba zárva, más lenne a helyzet.”
 • 10. DMagóg 2011. február 07. 19:35
  „A vállalkozók némelyike menetrendszerűen hordja a saját szemetét a lakótelepi kukákba, ezzel meglopva az ott élőket. Helyük lenne egy Lázár féle szégyenlistán. Talán a rendszámaikat közzé tehetnénk, én már fotózom Őket!”
 • 9. 4Angel 2011. február 07. 18:11
  „Én meg olyat láttam, hogy személy autó -ból, rakják ide a építési törmeléket, magán ház tulajdonosok .

  Ez olyan a Hódói szemét tároló mint ha nyilvános szemét tároló lenne , és ezért butaság az itt környékbeliekre bármit is ráfogni !!”
 • 8. zoltanszabo 2011. február 07. 13:30
  „Ez nem csak vásárhelyi probléma. Én is láttam egy terepjáróval megállt a kuka mellett ,kirakta a kukába a zsákokat --ami nem fért mellé tette , majd - holt nyugalommal elhajtott.”
 • 7. jotty 2011. február 07. 12:47
  „Nórikám teljesen igazad van. Én is nem egyszer láttam már, hogy autóval jönnek és dobálják a szemetet a kukákba. Volt már arra is példa és ez teljesen komolyan mondom, hogy megtelt az egyik hódtói sárga kuka a kedves " betolakodó " szemetével, és be ült az autójába,tovább gurult a másik sárga kukához és oda dobta be a maradék szemetét. Nekünk meg kiírogatják a lépcsőházba, hogy ha látjuk, hogy nem fér már a kukába, akkor inkább ne vigyük le,hanem tároljuk az erkélyen. Hát marha jó, mondhatom.”
 • 6. eldorádó 2011. február 07. 11:27
  „Drága Nórikám!
  A Te eseted is bizonyítja, hogy a nép/polgártársak/proletárok fejlődnek: már a kukákhoz viszik a szemetet, nem a parkba, ligetbe!”
 • 5. Én2 2011. február 07. 07:45
  „Vásárhely egy nagy szemétdomb!”
 • 4. Nórikám 2011. február 06. 19:19
  „1. eldorádó! Ahogy Te tévedsz! A mi kukánkhoz utánfutóval hozta egy Skoda a szemetet! Kiszóltam, hogy felírtam a rendszámát, és feljelentem.. Vissza röhögött, hogy nyugodtan megtehetem. Meg is tettem, de egyszerűen senki sem akart foglalkozni vele. Lehet, hogy valakinek a valakije volt. Egyébként többször látom azt is, hogy az albérlők a másik ház kukájához viszik elköltözéskor a szemetet, nyíilván az ott lakók elhajtják őket. Szóval nyugodtan le lehet állni a panellakók fikázásáról.”
 • 3. Norman_Bates 2011. február 06. 16:46
  „zoltanszabo 2011.02.06. 16:15
  Ez egy régi tv doboza, valószínűleg tárolhattak benne valamit, aztán meg kihajította a kö*öge.
  Ha új, 106 cm-es plazma doboza lett volna azt meg úgy is úgy vitte volna le, hogy lássa minden szomszéd :)”
 • 2. zoltanszabo 2011. február 06. 16:15
  „Megkellene nézni melyik k..szomszéd vett új Tv. v.esetleg átnézni a szemete--hátha van benne levél v. számla név és címmel együtt és meglehet tudni ki hagyta el a szemetét. És esetleg felvinni az ajtója elé.”
 • 1. eldorádó 2011. február 06. 13:27
  „fejlődés: ma már a kukákhoz hordják a panelproletárok a szemetet, nem a patakpartra!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beszakadt egy csatornafedél a Temesvári körúton

Az alábbi képeket olvasó-tudósítónktól kaptuk. A veszélyes csatornatető már be is szakadt, a helyreállításon dolgoznak. Tovább olvasom