Délmagyar logó

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő 0°C | 7°C Még több cikk.

Idén sem megy úgy a parkolás, ahogy kellene

A lustaság 2018-ban is nagy úr olvasónk szerint. A Diófánál örökítette meg ezt a kevéssé szabályosan parkoló autót.
"A lustaság nagy úr. Talán 30 méterre rengeteg üres parkolót találni. A Diófa melletti parkban rendszeres az ehhez hasonló parkolás.Van törvény a hasonló esetekre, de aki tehetne, az a hatóság nem tesz semmit" - írta szegedi olvasónk, Frittmann József, aki meg is örökítette a kevéssé szabályos parkolást.
 
Fotók: olvasó-tudósító/Frittmann József

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ezt nem fogja elhinni! Ennyit mutatott tavaly ilyenkor a hőmérő - amikor rendes tél volt - fotók

Ezt nem fogja elhinni! Ennyit mutatott tavaly ilyenkor a hőmérő - amikor rendes tél volt - fotók
Olvasónk emlékeztetett minket arra, hogy tavaly milyen cudar időjárás volt január 10-én.… Tovább olvasom