Délmagyar logó

2017. 08. 16. szerda - Ábrahám 17°C | 31°C Még több cikk.

Ilyen az, amikor egy kacsának van elsőbbsége

Nem zavartatta magát kedvenc vadkacsapárunk női tagja, amikor nekiindult a belvárosnak, át az úttesten.
Olvasónk csütörtök délelőtt találkozott kedvenc belvárosi kacsapárunk egyik felével. Ugyanis míg hónap elején mi is megírtuk, hogy "férjével" tévedtek a Dugonics térre és a Nagyáruházhoz, mostanra az asszony egyedül maradt. Egymagában sétál a városban, de szerencséje van, az autósok is elsőbbséget adnak neki - ahogy piros autóval közeledő tudósítónk is tette.
Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító
Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mikulások flangáltak a hóesésben április közepén a Kárászon

Mikulások flangáltak a hóesésben április közepén a Kárászon
Ha már az időjárás megbolondult, miért ne fordulhatna ez elő mással is? Nagyjából ez a kérdés… Tovább olvasom