Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 22°C Még több cikk.

Itt a megoldás, mi legyen a kihasználatlan papucsok sorsa!

Már csak egy szalmakalap kell a kompozícióhoz, és kész az ötletes nyári dekoráció a kapura.
Ezen az alsóvárosi kapun már tavasszal is ötletes díszt találtunk, de a nyári talán még azt is felülmúlja. Újrahasznosítás felső fokon: szalmakalapból, flip-flop papucsokból és egy pöttyös szalagból készült a nyári dekoráció. Nagyon jó ötlet, gratulálunk!
 

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat bruttó 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Várjuk híreit, fotóit vagy videóit a tudosito@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat szerkesztőink ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kocsmai bölcsesség: a szerelemről, őszintén

Kocsmai bölcsesség: a szerelemről, őszintén
Ilyen az igazi szerelem? Egy sándorfalvi kocsma falán láttuk meg az illusztrációt, amely szerint… Tovább olvasom