Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 25°C Még több cikk.

Ivókút az utazási irodánál

Szeged - A hőséget enyhítendő a Dugonics téri utazási iroda saját vízadagolóját ajánlja a szegedieknek. Hűs vizet mindenkinek!
A hőséget enyhítendő a Dugonics téri utazási iroda saját vízadagolóját ajánlja a szegedieknek. A C&T magánakciója mindenkinek jól jön: ha szerencsénk van mások is csatlakoznak hozzá, hiszen mindenkinek jól esik a hűs víz. A rekkenő hőségben így már nem csak a közkifolyóknál, hanem az utazási irodánál is ihatunk. Piros pont nekik.

Ivókut a Dugonics téren. Fotó: Tudósító
Ivókut a Dugonics téren.
Fotó: Tudósító

Olvasóink írták

  • 3. sylvi69 2011. augusztus 24. 08:36
    „A Híradóban mutatták, hogy Pesten több helyen állítottak fel ingyen ivókutakat. Nálunk ezt miért nem lehet megoldani? Már megint mindent a fővárosról szól!”
  • 2. Casablanca 2011. augusztus 24. 08:32
    „Minden közforgalmi helyiségben, hivatalos helyen, orvosi várókban, szolgáltatók ügyfélszolgálatán kötelezővé tenném a vízadagolót vagy valamilyen üdítős-kávés automata felállítását.”
  • 1. dBrown 2011. augusztus 23. 17:53
    „Az Anna-fürdőben van egy Anna-szóda automata. Hát az valami mesés, egy forró napon. Közkinccsé kéne tenni! Vagy legalább hűtött Anna-vizet is engedni a kútból, még mint anno”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Akkor most hol is járnak a buszok?

Olvasó-tudósítónk élvezettel villamosozott a felújított Tisza Lajos körúton, ám furcsállja, hogy a buszok nem használják az elvileg közös a tömegközlekedési sávot. Tovább olvasom