Délmagyar logó

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Játszótérre mennek? Ide ne engedje felmászni a gyereket!

Körülbelül két hetes mászókán talált csúnya hibát egy szegedi anyuka. Fotókon is megörökítette: nem biztos, hogy gyereknek kellene játszani rajta.
Nem annyira gyerekbarát a Honfoglalás utcai játszótéren ez a mászóka: olvasónk jelezte, hogy körülbelül két hetes játékról van szó. Ahhoz képest nincs túl jó állapotban - feltételezzük, hogy nem direkt kicsi fakíroknak készült azzal a kilógó dróttal. Nemrég a Roosevelt téri játszótérről küldött be olvasónk egy veszélyesnek látszó hibát, az önkormányzat pedig nemsokára felújíttat 25 játszóteret. Na de ez a játék új!

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jó nőtől, jó csávótól olvadnak a csokik a szegedi boltban

Jó nőtől, jó csávótól olvadnak a csokik a szegedi boltban
Alattomosan visszakúszik a hőség, a csokiknak már most melegük van olvasóink fotói alapján. Tovább olvasom