Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 30. vasárnap - Rózsa

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Tudósító - olvasóink küldték > Jó helyen vannak-e a Klauzál téri faházak?

Jó helyen vannak-e a Klauzál téri faházak?

Szeged – Olvasó-tudósítónk a Klauzál téri faházak elhelyezését kifogásolja. A fesztiválszervező szakember elmondta, idén ezt az elrendezést próbálják ki, de jövőre változtathatnak.

Tudósítónktól - 2013.05.13. 15:41
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
„Megértem és beletörődtem, hogy a Széchenyi téri bódévárost heteken át kell építeni legyen szó nyári fesztiválról vagy karácsonyi vásárról, miközben egy hídi vásárhoz a Belvárosi hídon egy éjszaka alatt felépítenek mindent. De az már tényleg idegesítő, ahogy a faházak a Klauzál térre 'kirándultak'. Tényleg így kellett ezeket odatenni? Tényleg senkit nem zavar, hogy a belváros sétálóutcájának közepét így torlaszolják el?" – dohog olvasó-tudósítónk, Balogh Dávid
 
No comment: Szeged belvárosa május 13-án. Fotó: olvasó-tudósító | Balogh Dávid (galéria)

A Szegedi Városkép Kft.-től Baranyi István reagált olvasó-tudósítónk felvetésére. A szakember elmondta, hogy "az olvasó-tudósító által hivatkozott Hídivásár 10 perc alatt felállítható sátrait nem célszerű összehasonlítani egy 8-12 négyzetméteres faházzal, melybe áramot és vizet kell bevezetni és szennyvíz csatlakozást is kell épteni.

A faházak elrendezése változott a tavalyihoz képest, de nem csukott szemmel építették fel, hanem így is kértük. Amennyiben sok negatív visszajelzésünk lesz, jövőre természetesen máshogy rendezzük be a teret."
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Moderálásra küldöm 62. Roland1000 2013.05.16. 12:15

De mivel ezek a faházak csak egy kis ideig díszelegnek a belvárosban..., miért is olyan nagy probléma ez? Nem is értem. Na mindegy, én sem érthetek mindent.

Moderálásra küldöm 61. Roland1000 2013.05.16. 12:13

Szerintem ez nagyon gáz! Hogy lehet ilyenekkel telerakni Szeged belvárosát? Szerintem kéne egy halpiac is oda..., és menjünk vissza a középkorba...

Moderálásra küldöm 60. ikszy 2013.05.15. 13:51

Minden népnemzeti "véleményalkotó" szerint a vásár legyen valahol máshol, mert ő éppen arra menne, sétálna oldalogna, sunnyogna, stb. ? Úgy látom sokan vannak, valószínűleg nem egy helyen laknak. Persze a Lipótmezőt már bezárták.

Moderálásra küldöm 59. exmakai 2013.05.15. 08:10

Most hallottam, hogy a Városkép vezetőit arra ösztönzik a Városházán, hogy minél több bódét adjanak ki, hogy nagyobb legyen a bevétel. Bármi áron. Ha valami balhé van, akkor persze őket kapják el. Mint most is. Ma reggel úgy láttam, kezdik széthúzni a bodékat a Klauzál téren a szobrok felé. Amúgy jövőre nem lehetne az egészet kivinni a Somogyi utcába? Közben ugye már trakják ki a Kárász utcán a kis zöldtetős pavilonokat, eltakarva az üzleteket.

Moderálásra küldöm 58. +36 2013.05.14. 22:32

Katasztrófa!

Moderálásra küldöm 57. laalika 2013.05.14. 15:53

cselac: mondd a fénynek, hogy az is kerülje meg!

Moderálásra küldöm 56. Ábrahám István 2013.05.14. 15:24

Rendben van az,hogy Magyarországnak híres a borkultúrája!Viszont az nagy ízlésficamra utal ahogyan ezt itt így Szegeden bemutatjuk!Aki ezt évek hosszú sora óta megrendezi nem ért a tálaláshoz!FÁSKAMRA kinézetű bodegákból kínáltatni a legnagyszerűbb borokat?Ezen bódék nem alkalmasak erre,főleg egy ilyen patinás múlt századi városközpontban!Ja,elhiszem -nincs rá pénz!Mennyiért is lehet bérelni egy helyet a fesztiválon?Van jó példa máshol a világon,szét kell nézni!Ez nem kerül pénzbe!Üdv minden borkedvelőnek!

Moderálásra küldöm 55. ugyanmé 2013.05.14. 14:23

A Klauzál tériek a Klauzál téren? Jó helyen.
Mert ha mondjuk a Klauzál tériek a Dugonics téren lennének, vagy A Dugonics tériak a Klauzálon, akkor már nem lennék benne annyira biztos. :D

Moderálásra küldöm 54. _csutak_ 2013.05.14. 12:26

Ma arra jártam és elgondolkodtam:
Hogyan engedélyezhette ezt a formációt a katasztrófavédelem?
Aki erre az engedélyezem pöcséter rányomta az szakmailag analfabéta!

Moderálásra küldöm 53. macs 2013.05.14. 11:59

50. Ebgondolat,
jól meggondoltad a javaslatodat? Napokra lezárni a Somogyi utcát, abból mekkora cirkusz lenne? :-)
Egy kérdés, miért tragikus, hogy a sétáló utcára települ ki a fesztivál? Csak pár napról van szó, nem hónapokról?


Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...