Délmagyar logó

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 19°C | 30°C Még több cikk.

Jó nőtől, jó csávótól olvadnak a csokik a szegedi boltban

Alattomosan visszakúszik a hőség, a csokiknak már most melegük van olvasóink fotói alapján.
Olvasónk, Gazdag Anita a Liliom utcai boltban örökítette meg a csokik útbaigazítását. Itt is a hűtőbe költöztek, túl sok a szemrevaló asszony- és férfiállat a környéken.

Egy szegedi üzletben lógtak meg a polcról hűsölni a táblás csokik. Nem neheztelhetünk, melegben ez a legbölcsebb, amit tehetnek.
Fotó: olvasó-tudósító

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ilyen, amikor a vezetőség bekeményít

Ilyen, amikor a vezetőség bekeményít
Szegeden, a Budapesti körúton fotózta olvasónk a feliratot, amely arról tanúskodik: az üzlet vagy… Tovább olvasom