Délmagyar logó

2018. 07. 22. vasárnap - Magdolna 20°C | 29°C Még több cikk.

Megtaláltuk a legfurcsább parkolást: durrdefektet kaphatott a sofőr

Olvasónk vasárnap reggel fotózta ezt az autót egy dorozsmai kerítésen. Nem hétköznapi látvány, de már tudjuk, mi történt: a tűzoltók is segítettek.
"A reggeli órákban láttuk a Dorozsmáról kivezető úton ezt a képen látható autót a kerítésen" - írta olvasónk, Frittmann József, aki beküldte a kerítésre "támaszkodó" autóról készült képeket.

Nem tudjuk, mi történhetett, de nem lehetett könnyű kikászálódni a járműből. Reméljük a sofőrnek nem esett baja - írtuk korábban. A közelben lakó kommentelőnk az esetről szóló facebook poszt alatt felvilágosított minket, mi történt: a sofőr durrdefektet kapott. Sértetlenül szállt ki a járműből: ezt megkönnyebbüléssel olvastuk.

Reggel hét órakor történt a baleset, tudtuk meg aztán Tátrai János tűzoltó alezredestől, amikor a katasztrófavédelemnél érdeklődtünk: ők szedték le vajon a kerítésről a pórul járt autót? Az sajnos nem igaz, hogy a sofőr sértetlenül szállt ki a járműből, de csak könnyű sérülést szenvedett: mire a tűzoltók kiértek, már el is látták a mentők. A tűzoltók aztán áramtalanították a járművet, majd segédkeztek az autómentőnek, amely kiszabadította szorult helyzetéből. Valószínűsíthető, hogy a balesetet csakugyan defekt okozta.
.
 
Autó egy dorozsmai kerítésen - olvasói fotók

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat bruttó 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Várjuk híreit, fotóit vagy videóit a tudosito@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat szerkesztőink ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A járdára parkolgatunk, a gyalogos meg oldja meg

A járdára parkolgatunk, a gyalogos meg oldja meg
Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy nem kellene a járdán parkolni. Tovább olvasom