Délmagyar logó

2018. 07. 20. péntek - Illés 18°C | 27°C Még több cikk.

Mi sem hisszük el, mit felejtettek egy szegedi étteremben - fotó

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Unikornisszarv volt a legenyhébb tipp arra, amit az étterem dolgozói találtak - de attól tartunk, a megoldást ennél lejjebb kell keresni.
"Sok mindent hagytak már nálunk, de ilyet még nem... Méretéből azt gondoljuk, ez nem az a típus aki csak úgy elkallódik. Azon gondolkoztunk, vajon ebéd közben milyen célt szolgálhatott: Leveseink krémesek, a kenguru steakek pedig puhák, és omlósak. Keverésre és további puhításra, reméljük nem volt szükség. Kedves piros kabátos hölgy. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Az étteremben, vagy házhozszállítással visszaadnánk, mert itt többen vannak akik félnek tőle. Elég harapós a tekintete." - írták ki a Fortuna Terasz facebook oldalára.
 

A kommentelők tippelgetnek, az unikornisszarvtól a vírusmarketingig mindenféle megoldás feltűnt a hozzászólások között. Meg merjük kockáztatni, hogy ez egy vibrátor. Reméljük, hazakerül.


 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dimenziókapu nyílt az atkai holtágnál

Dimenziókapu nyílt az atkai holtágnál
Gondolta volna? Talán ezzel beindul végre a bolygóközi turizmus, bár nem minden létforma szeret… Tovább olvasom