Délmagyar logó

2018. 07. 22. vasárnap - Magdolna 20°C | 29°C Még több cikk.

Nagy a gáz Szegeden, de mi megtaláltuk a megoldást!

Figyelmeztető feliratok árasztották el az egész várost az utóbbi hónapokban. Azt hittük, "az" ellen semmi nem véd, de mégis.
Több olvasónk küldött már be képet a várost elárasztó "finglavina" matricákról: felbukkantak villamoson, oszlopokon, közéri padokon, meg nagyjából mindenhol, ahová valakinek eszébe jut felragasztani valamit. Saját facebook oldalt is szenteltek a jelenségnek, amelyet szerencsére nem kísért Szegeden szaghatás. Ha viszont mégis gáztámadás áldozatainak éreznénk magunkat: a gázszolgáltató a kezünkbe adta a megoldást, amikor felirattal látott el egy rakás gázórát a városban.

Mi kérünk elnézést, de muszáj volt összekombinálni a kettőt.
 


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat bruttó 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Várjuk híreit, fotóit vagy videóit a tudosito@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat szerkesztőink ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak. 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szókimondó vélemény, röviden és tömören

Szókimondó vélemény, röviden és tömören
Vigyázat, kattintás után csúnya szót olvashatnak! Tovább olvasom