Délmagyar logó

2018. 08. 20. hétfő - István 19°C | 32°C Még több cikk.

Nagyvárosi természetbúvár: róka Rókuson!

Mit keres egy róka a Rókusi körúton? Lehet, hogy a Vértói utat - mivel e két utca kereszteződésénél látták.
A Rókusi körút-Vértói út kereszteződésében látta olvasónk kedd este hazafelé menet ezt a rókát. Nem valószínű, hogy otthon érezte magát, és biztos meglepődött, aki találkozott vele - de maradjunk annyiban, hogy az ő népe előbb itt volt, mint a miénk.
 


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ilyen biciklizárat használ az, aki bízik az emberiségben

Ilyen biciklizárat használ az, aki bízik az emberiségben
Igen, jól látják. Ez egy öv. Tovább olvasom