Délmagyar logó

2018. 07. 23. hétfő - Lenke 19°C | 26°C Még több cikk.

Ne rutinból közlekedjen! Megváltozott a forgalmi rend a Dobó utcában!

Hiába van kint igen jól látható helyen a tábla, sokan még most is megszokásból közlekednek - hívta fel a figyelmet olvasónk.
- A Dobó utcában forgalmi rend változás van, az iskola előtti szakaszt egyirányúsították - írta olvasónk, Szilvia. Hozzátette, sajnos sokan rutinból közlekednek, és nem veszik észre a kihelyezett, nem mellesleg nagyon jól látható táblákat, és behajtanak ennek ellenére az utcába, ami igen veszélyes.
Fotó: Tudósító
Fotó: TudósítóLegyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elhagyott gyermekbicikli várja gazdáját

Elhagyott gyermekbicikli várja gazdáját
A Szent György téri játszótéren találta olvasó-tudósítónk. Tovább olvasom