Délmagyar logó

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 2°C | 8°C Még több cikk.

Olvasó-tudósítónk esete a csontsovány macskával - fotó

Olvasó-tudósítónk esete a csontsovány macskával - fotó
"Ebben a forróságban az ember ott segít, ahol tud."
"Két hete egy szürke csontsovány cirmos látogatott a teraszunkra, szinte óra szerint délután 3 körül. Miután van egy ivartalanított cicánk, nem terveztem befogadást, de látván soványságát étellel kínáltam, vesztemre. Ma megoldódott a soványságának az oka. Délután 3 körül hozta a családot is" - írta olvasó-tudósítónk.

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy magányos hajó a naplementében - hátha ettől itt is könnyebb a hőség

Egy magányos hajó a naplementében - hátha ettől itt is könnyebb a hőség
Olvasónk Törökországban fotózta ezt a magányos hajót a lemenő nap fényében. Úgy gondolja, ettől a… Tovább olvasom