Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

Önbíráskodó szelepkiszedés vs. tilos parkolás

Olvasónk története az önbíráskodó önkéntes rendőrről, aki kisgyermekes külföldi autóját büntette.
- Ha már tudósítunk, akkor az legyen teljes körű! A mai napon megjelent Többszörösen is tesz a szabályokra az audis cikkre reagálva elmondom, hogy a jó magyar, törvénytisztelő és a KRESZ szabályait minden körülmények között betartó ember mit tett a külföldi fiatal, kisgyermekes család autójával - írja látogatónk.

"Amire a család visszaért a kocsihoz, leengedte valaki a kocsi kerekét, de mindez nem volt elég, elvitte a szelepet is a kerékből, hogy felpumpálni se lehessen. A pótkerekük lapos volt, mindenképp segítségre szorultak. Szerencsére voltak többen akik segítettek nekik, így kálváriájuk hamar megoldódott.

Tehát a történetet meg lehet közelíteni más oldalról is, egy kisgyermekes család, külföldön megáll pár percre (szabálytalanul, nem vitás), majd mire visszaér az autójához szembesül vele, hogy valaki járásképtelenné tette az autóját. És akkor most mit is kezdjen magával és a kisgyermekkel? És ez a család mit fog elmesélni külföldön? És ami bennem leginkább kérdés, mi játszódott le annak az embernek a fejében aki kivette a szelepet?

Hát így teljes a történet, gondolja végig mindenki, hogy a fentiek alapján, hogyan ítélkezik és mivel vesztettünk többet? A szabálytalan parkolással, vagy a helyi önkéntes rendőr ítélkezésével?" - így látogatónk levele.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Többszörösen is tesz a szabályokra az audis

– A kocsi eleje a Takaréktár utca fele áll, miközben az utca egyirányú a Horváth Mihály utca… Tovább olvasom