Délmagyar logó

2016. 09. 29. csütörtök - Mihály 12°C | 24°C

Ősszel sárban, nyáron porban járnak a kecskéstelepiek

Olvasónk Kecskéstelepről küldött be fotót a környékén kialakult helyzetről. Nem tudja, miért nem foglalkozik a város az ősszel és télen sáros, tavasszal és nyáron poros utcákkal.
"Nem tudom hova forduljak a problémámmal. llékeltem pár képet az előttünk és a környezetünkben lévő viszonyokról.
Kecskés telepen lakunk, csendes nyugodt környéken.
Nyugodt életünket beárnyékolja a kialakult helyzet ami az utcánkban uralkodik. A Kiserdő sor katasztrofális. Sár uralja a térséget.
Nem értem a 21 században ez, hogy történhet meg?
Az utca 250-300 méter lehet. A lenti része ki van aszfaltozva, valami okból kifolyólag ez csak 50 méteren sikerült. A fent maradó szakaszon pedig a sár és mocsok van minden fele, ami nem csak a Kiserdő sorra jellemző, hanem az abból nyíló összes utcára, azok utolsó pár házára. Sem munkába, sem iskolába nem lehet úgy eljutni hogy nyakig saras ne legyen az ember!

Ősszel sárban, nyáron porban járnak a kecskéstelepiek. Fotó: Tudósítónk (galéria)

Ezen a helyzeten már csak az rontott, hogy nyáron vízvezetéket cseréltek az Ecsedi Géza utcában. A munkagépek és a talajcsere miatt a helyzet még rosszabb lett. A mellékelt képeken az is látszik, hogy a vízvezeték csere után nem megfelelően tömörített talaj lassan be is fog szakadni, húzva magával az aszfaltot. Jó idő esetén a szállóportól még szellőztetni sem lehet. Bár ezt több lakó az úttest teljes lemosásával próbálja enyhíteni, de sajnos sikertelenül."

A helyzetre talán csak az aszfaltozás lenne a megoldás
- írt kétségbeesett olvasónk Kecskésről.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Felhívjuk tisztelt utasaink figyelmét,...˝

"...hogy a járműveken és a megállókban dohányozni tilos!" Már akinek. Tovább olvasom