Délmagyar logó

2018. 08. 17. péntek - Jácint 19°C | 30°C Még több cikk.

Összetörte BMW-jét a Szillérin, majd menekülőre fogta a sofőr - a rendőrök fogták meg

Összetörte BMW-jét a Szillérin, majd menekülőre fogta a sofőr - a rendőrök fogták meg
Teljesen összetört az a fekete BMW, ami szombat délután szenvedett balesetet a Szilléri sugárúton. A sofőr el akart menekülni a rendőrök elől, de megállították.
- Ma délután négy óra után a Szilléri sugárúton történt egy baleset - írta olvasónk, Nyitrai Szilárd. Egy idősebb sofőr BMW-jével beleütközött a buszmegálló felé lassító buszba. A vétkes sofőr többször megpróbálta elhagyni a helyszínt. Ebben megakadályozták a kiérkező rendőrök. Olvasónk úgy látta, a férfi ittas lehetett.
Összetörte BMW-jét a Szillérin, majd menekülőre fogta a sofőr - a rendőrök fogták meg. Fotó: Tudósító | Szilárd - GALÉRIA

Fotói mellé azt írta nekünk, hogy a férfi, miután beültették a rendőr autóba, kiugrott és a rendőröknek is nekiment. Ezután a földre kényszerítették és megbilincselték.

A rendőrség sajtóügyeletétőtl megtudtuk, a baleset anyagi káros, nem sérült meg senki.

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Így kell a gyerekeket megtanítani zebrán közlekedni - fotók!

Így kell a gyerekeket megtanítani zebrán közlekedni - fotók!
Ennél nagyobb cukiságot ma már biztosan nem tudunk mutatni, mint amit Timicskeh nevű olvasónktól… Tovább olvasom