Délmagyar logó

2018. 10. 23. kedd - Gyöngyi 7°C | 17°C Még több cikk.

Sétáljon végig velünk az úszóházak utcáján Szegeden! - fotók

Közhely, hogy a Tisza Szeged főutcája - de ha végigsétálunk a Felső Tisza-parton, arra jövünk rá, hogy tényleg. Nézegessen úszóházakat, vizet, naplementét!
Hallotta már, hogy a Tisza Szeged főutcája? Fotógalériánkban megcsodálhatja a part mentén az úszóházakat, az alkonyati vízi életet, csónakkikötőket, és persze a tiszai naplementét. Tartson velünk!
Sétáljon végig velünk az úszóházak utcáján Szegeden! - GALÉRIA. Fotó: Farkas Judit


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csoda a Szent István téren! Feltámadt a kidöntött jelzőtábla

Csoda a Szent István téren! Feltámadt a kidöntött jelzőtábla
Vannak még csodák - írta olvasónk azok után, hogy egy nap alatt visszaállt eredeti helyére a… Tovább olvasom