Délmagyar logó

2018. 10. 18. csütörtök - Lukács 10°C | 23°C Még több cikk.

Szegeden a csirkeláb az új Wunderbaum

A helyi járatos buszon sütött el valaki egy izmos poént. Látott már ilyet?
A helyijáratos busz kijelzőjén a háttérben a Klára utca felirat áll, feltételezzük, hogy a 71. járaton kötözte fel valaki a kapaszkodóra a megboldogult szárnyas lábát. Légfrissítőnek nem lenne utolsó, ha jó szaga lenne, de nincs. Nyilván még aznap leszedték - úgy tudjuk, az eset egy hónapja történt -, de ami egyszer felkerül az internetre...
 
Fotó: olvasó-tudósító/Szűcs Bendegúz

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ha felgyullad, legalább égjen rendesen - fotók

Ha felgyullad, legalább égjen rendesen - fotók
Lehet, hogy nem a rozsdás villanyoszlop tövében kellene tárolni a kiszáradt zöldhulladékot. Tovább olvasom